Topfinish

Metavak 2023, Topfinish is weer van de partij

Topfinish op Metavak 2023
25 augustus 2023

10, 11 En 12 oktober is het weer zover, de jaarlijkse Metavak vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij en nemen wij een mooie selectie machines mee om aan u te presenteren.

In de spotlights staat dit jaar de Vibromak VKJ 50 polijstmachine, deze machine is uitermate geschikt voor het vastzetten van 3D geprinte onderdelen waarnaar ze behandeld kunnen worden. Daarnaast kunt u de Vibromak VKT 50 linieer polijstmachine bezichtigen, een ster in het ontbramen en polijsten van langwerpige onderdelen. Ook nemen wij de Vibromak VKUE 200 mee, een ontbraam- en polijstmachine met separatiesysteem.

Naast de machines van Vibromak kunt u ook de Avatec TE 18 bezichtigen, een van onze centrifugaal polijstmachines die uw onderdelen in een mum van tijd op hoog niveau laat glanzen. Daarnaast kunt u ook onze Ultron U 32-C ultrasoonunit met Ultron S 32-C drooginstallatie bezichtigen die geschikt zijn als voorreiniging in de cleanroom.

Heeft u nog geen kaarten? Bestel ze gratis hier. Hopelijk zien wij u op 10, 11 of 12 oktober op de Metavak in Evenementenhal Gorinchem.