Topfinish

Reinigen

Het reinigen en ontvetten van onderdelen gebeurt vrijwel alleen nog met warm water en een reinigingsmiddel (‘zeep’). Het benodigde reinigingsmiddel wordt bepaald aan de hand van het type product en de mate van vervuiling. Daardoor kunnen wij heel product specifiek reinigen wat ervoor zorgt dat het meest optimale resultaat bereikt zal worden. Onder eigen label levert Topfinish ook reinigingsmiddelen voor diverse materialen en toepassingen. Doordat wij al jarenlang specialist zijn in ons vakgebied, hebben wij deze reinigingsmiddelen kunnen ontwikkelen gezien wij uit eigen ervaring weten hoe belangrijk een goed product is. Neem gerust contact met ons op voor advies en om uw eigen specifieke wensen te bespreken.Reinigen Topinish Button

Sproeiwas proces

Sproeiwassen is een universele reinigingstechniek voor het uitwendig reinigen van producten, uitgevoerd in een sproeiwasmachine met een roterende onderdelenmand. De reinigingsvloeistof wordt via een filter door de waspomp aangezogen en via een driedimensionaal sproeileidingsysteem op de te reinigen delen gesproeid. Door dit systeem en de ontvettende werking van het reinigingsmiddel worden verontreinigingen, vetten, oliën, enz. opgenomen en afgespoeld. Resultaat is dan ook een schoon product.

Ultrasoon proces

De ultrasoon-reinigingstechniek is een precisietechniek, gebaseerd op het met hoge frequentie trillen van een reinigingsvloeistof. Dit proces werkt dus via geluidsgolven die door de mens niet waarneembaar zijn. Het zogenaamde cavitatieproces zorgt voor het losmaken van vuil en vet en ook voor een zeer intensief contact van het onderdeel met de reinigingsvloeistof. Hierdoor worden ook moeilijk bereikbare (inwendige) plaatsen van onderdelen gereinigd, zoals bijvoorbeeld schroefdraad. Daarnaast leent deze techniek zich goed om te reinigen waar men met de hand niet bij kan. Een ander voordeel is de snelheid van deze reinigingsmethode.

Contact Topfinish

We verwelkomen u graag bij Topfinish, specialist in polijsten, ontbramen en reinigen. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke mogelijkheden. We horen graag van u middels een telefoontje +31 297 274 061 of een mail info@topfinish.eu.

Volg ons ook op Facebook!