Topfinish

Over Topfinish

Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie. Om uw onderdelen geschikt te maken voor verdere behandeling of een mooie eindafwerking te geven, hebben wij een volledig machineprogramma in huis. Wij zijn importeur en leverancier voor de Benelux van een aantal gerenommeerde machinemerken. Tevens vindt u bij ons een aantrekkelijk en wisselend aanbod van gebruikte machines en kunt u bij ons terecht voor het laten behandelen van uw producten in onze eigen polijsterij.

Topfinish is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels een begrip geworden. Wij hebben meer dan 30 jaar een eigen loonwerkafdeling, kunnen u deskundig adviseren en kunnen u een compleet proces aanbieden. Tevens hebben wij een demonstratieruimte waarin wij u diverse machines kunnen laten zien en proeven voor u kunnen uitvoeren, zodat wij in staat zijn om het meest geschikte proces voor uw toepassing te bepalen.

Onze diensten

Bij Topfinish zijn we gespecialiseerd in finishing, reiniging en het leveren van nieuwe machines en occasions. Verder leveren we ook procesmiddelen voor in de machines. Het gaat daarbij voornamelijk om chips (stenen) en compounds (reinigings- en polijstmiddelen).

Finishing

Finishing bestaat bij Topfinish uit het mooi maken van vrijwel alle metalen oppervlakken. Allereerst worden oneffenheden van het oppervlak verwijderd. Met verschillende polijsttechnieken worden vervolgens ruwheden verminderd en krijgt het metaal een mooier uiterlijk. Voor meer informatie over finishing klikt u hier.

Reiniging

Reiniging van onderdelen gebeurt bij Topfinish door gebruik te maken van warm water en een reinigingsmiddel. Aan de hand van het type onderdeel en de mate van vervuiling bepalen wij welk reinigingsmiddel nodig is. Topfinish levert reinigingsmiddelen onder eigen label. Doordat wij al jarenlang specialist zijn in ons vakgebied, hebben wij deze middelen zodanig kunnen ontwikkelen, dat het kwalitatief hoogstaande producten zijn geworden. Topfinish hanteert 2 reinigingsprocessen: een sproeiwas-proces en een ultrasoon-proces. Voor meer informatie over reiniging klikt u hier.

Machines

Topfinish richt zich als importeur ook op het verkopen van machines van gerenommeerde merken. Tevens kopen wij machines op en reviseren wij deze. De gereviseerde machines bieden wij vervolgens te koop aan, zodat hun levensduur wordt verlengd en een andere partij er nog plezier aan kan beleven. De machines die wij momenteel aanbieden, vindt u terug onder de pagina machines.

Wij zijn aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:
Koninklijke Metaalunie
Stichting Adviescentrum Metaal
FPT-VIMAG

Volg ons ook op Facebook!