Topfinish

Procesmiddelen

Goede procesmiddelen zijn onmisbaar voor het slagen van een proces, of het nu gaat om ontbramen, polijsten of reinigen. Afhankelijk van de te behandelen onderdelen en het gewenste eindresultaat wordt gekozen voor een bepaald procesmiddel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan procesmiddelen, zoals keramische en kunststof chips, compounds en granulaat; en deze zijn grotendeels uit voorraad leverbaar. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om ontbraam-, reinigings- en polijstwerkzaamheden bij ons uit te besteden. Wij voorzien u uiteraard graag van advies betreffende welk procesmiddel het beste past bij uw product en wensen. Topfinish bestaat al meer dan 30 jaar en beschikt dan ook over jarenlange ervaring.

Milieuvriendelijke middelen

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met middelen die biologisch afbreekbaar zijn. 100% afbreekbaar is niet eenvoudig, maar wij komen een heel eind. Onze doelstelling is simpel: je hebt te maken met mensen. Iedereen wil graag zo schoon en veilig mogelijk werken en daarin hebben ook wij een verantwoordelijkheid. Je kunt natuurlijk zware chemicaliën gebruiken, zodat het proces sneller gaat. Maar je kunt het vaak ook heel eenvoudig op een andere manier doen, door gebruik van de juiste machines voor de gewenste processen en door het inzetten van de juiste media. Dan kun je op een veilige manier heel goede resu ltaten bereiken en daarbij ook nog eens rekening houden met het milieu en de veiligheid van werknemers.

Contact Topfinish

Wij verwelkomen u graag bij Topfinish, specialist in polijsten, ontbramen en reinigen. Voor meer informatie over procesmiddelen, kunt u onze brochures downloaden. Of neem gerust contact met ons op voor toelichting en advies over de verschillende procesmiddelen. We horen graag van u middels een telefoontje +31 297 274 061 of een mail info@topfinish.eu.

Volg ons ook op Facebook!