Topfinish

Topfinish 30 jaar / Techni-Show

31 januari 2020

TOPFINISH bestaat alweer 30 jaar !

In 1990 is Topfinish begonnen als een dienstverlenend finishing bedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier van ontbraam/polijst– en reinigingsinstallaties met bijbehorende procesmiddelen.

Techni-Show

Tijdens de Techni-Show van 17 tot en met 20 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, wil Topfinish graag elke bezoeker aan de stand iets leuks meegeven. Op stand nummer E078 in Hal 12, demonstreert Topfinish de volgende finishing machines:

  • Vibromak rondvibreermachines om onderdelen tot circa 200 mm te ontbramen of te polijsten. De modellen VKUE 300 en VKUE 150 met pneumatische separeerklep en geluidwerend deksel zullen in werking te zien zijn, in combinatie met een VKK 200 droger;
  • De Vibromak trogvibreermachine VKT 50 is zeer geschikt voor grotere onderdelen. Het compartiment is instelbaar door middel van een tussenschot en kan worden aangepast aan de grootte van de werkstukken. Ook kan hiermee de trog in tweeën gedeeld worden en bijvoorbeeld één deel met ontbraam- en één deel met polijstchips gevuld worden.

Alle Vibromak machines zijn voorzien van onderhoudsvrije onbalansmotoren.

  • Avatec centrifuges zijn ideaal om kleine producten te ontbramen en polijsten. Ze werken zeven maal sneller dan de vibreermachines. Topfinish demonstreert de TE 18N en de TE 30N;
  • Render sproeiwasmachines zijn al bijna veertig jaar een begrip. De W 80 AM met 100 bar hogedrukspuit om hardnekkige vervuiling te verwijderen, zal op de Techni-Show te zien zijn, evenals de W 60 C sproeiwasmachine met tuimelmand om kleine onderdelen te reinigen;
  • Ultron ultrasoon reinigingsinstallatie. Ultron is sterk in maatwerk. De machines worden klantspecifiek geproduceerd, bijvoorbeeld gecombineerd met een agitatiesysteem en overflow functie.

Bij deze machines adviseert Topfinish graag over de juiste procesmiddelen. In de demonstratieruimte in Mijdrecht kunnen proeven worden uitgevoerd met zowel de machines als de procesmiddelen om het meest geschikte proces voor elk onderdeel te bepalen.

Graag tot ziens op de Techni-Show!

Voor gratis toegangskaarten klikt u hier!