Topfinish

Onderdelen polijsten van metaal

Perfecte finishing

Bij Topfinish kunt u vrijwel alle metalen onderdelen mooi laten maken door behulp van finishing. Dit gebeurt ten eerste door de oneffenheden van het oppervlak van de onderdelen te verwijderen. Ten tweede worden vervolgens met verschillende polijsttechnieken de ruwheden verminderd. Onderdelen polijsten zorgt er tevens voor dat het metaal een mooier uiterlijk krijgt.

Onderdelen polijsten – Maatwerk

Voordat wij beginnen met onderdelen polijsten worden ze vaak eerst ontbraamt. Door dit te doen verwijderd u de scherpe randen en oneffenheden die op nieuw geproduceerde metalen of kunststof onderdelen zitten. Na het ontbramen kan men vervolgens onderdelen polijsten. Bij zowel ontbraamwerk als polijstwerk geldt dat iedere opdracht maatwerk is. De kosten hangen namelijk af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de metaalsoort, de vorm, de grootte en het gewenste resultaat. Afhankelijk van die factoren kan men vervolgens vaststellen welke polijsttechniek en procesmiddelen er ingezet zullen worden om het product op te leveren.

Verschillende technieken

Topfinish beschikt over specialistische kennis en heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontbramen en finishen van onderdelen. Om het juiste eindresultaat te bereiken maken ze daarnaast gebruik van verschillende technieken waaronder vibreren, centrifugeren, droge processen, trommelen, verdichten, kogel polijsten en keramisch polijsten.

Andere services

Naast onderdelen polijsten kunt u bij Topfinish ook terecht voor het reinigen van verschillende onderdelen en machines waarmee u de werkzaamheden zelf kunt uitvoeren. Het bedrijf levert namelijk niet alleen onderdelen maar kan ook complete machines aanleveren. Lees hier meer over de machines van Topfinish.
Benieuwd naar diensten? Bekijk hier onze loonwerkzaamheden!

Meer informatie

Wilt u graag gebruik maken van onze specialistische services? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderdelen? Neem dan contact met ons op! U kunt bereiken op +31 297 274 061. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@topfinish.eu.

Volg ons ook op Facebook!