Topfinish

Reiniging metalen oppervlakken

Wilt u metalen oppervlakken reinigen? Kies dan voor de reiniging van TopFinish! Wij leveren onder ons eigen label reinigingsmiddelen voor diverse materialen en toepassingen. We bepalen het benodigde reinigingsmiddel aan de hand van de type product en de mate van vervuiling. Daardoor kunnen wij heel specifiek het product reinigen. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons zeker specialist noemen in dit vakgebied. Ook door deze ervaring is onze eigen reinigingsmiddel zeker een aanrader. Wil je het reinigen van metalen oppervlakken toch liever uitbesteden? Lees hieronder onze opties! Of neem gerust contact met ons op voor advies en om uw eigen specifieke wensen te bespreken.

Sproeiwas proces

Sproeiwassen is een universele reinigingstechniek voor het uitwendig reinigen van producten, uitgevoerd in een sproeiwasmachine met een roterende onderdelenmand. De reinigingsvloeistof wordt via een filter door de waspomp aangezogen en via een driedimensionaal sproeileidingsysteem op de te reinigen delen gesproeid. Door dit systeem en de ontvettende werking van het reinigingsmiddel worden verontreinigingen, vetten, oliën, enz. opgenomen en afgespoeld. Resultaat is dan ook een schoon product.

Ultrasoon proces

De ultrasoon-reinigingstechniek is een precisietechniek, gebaseerd op het met hoge frequentie trillen van een reinigingsvloeistof. Dit proces werkt dus via geluidsgolven die door de mens niet waarneembaar zijn. Het zogenaamde cavitatieproces zorgt voor het losmaken van vuil en vet en ook voor een zeer intensief contact van het onderdeel met de reinigingsvloeistof. Hierdoor worden ook moeilijk bereikbare (inwendige) plaatsen van onderdelen gereinigd, zoals bijvoorbeeld schroefdraad. Daarnaast leent deze techniek zich goed om te reinigen waar men met de hand niet bij kan. Een ander voordeel is de snelheid van deze reinigingsmethode.

Contact Topfinish

We verwelkomen u graag bij Topfinish, specialist in polijstenontbramen en reinigen van metalen oppervlakken. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke mogelijkheden. We horen graag van u middels een telefoontje +31 297 274 061 of een mail info@topfinish.eu.

Volg ons ook op Facebook!