Topfinish

Reiniging nieuwe machines

Wilt u uw nieuwe machine eerst reinigen voordat u hem gaat gebruiken? Bij Topfinish kunt u terecht voor de reiniging van uw machine(s). Wanneer u een nieuwe machine aanschaft is het belangrijk om deze op regelmatige basis te reinigen. Op deze manier verlengt u namelijk de levensduur voor uw machines en zullen ze optimaal blijven presteren. Het reinigen is belangrijk om het ophopen van vuil te voorkomen. Topfinish is de ideale partner voor deze werkzaamheden. U kunt het reinigen aan ons uitbesteden, maar wij hebben ook reinigingsproducten die wij onder eigen label ontwikkelen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daarom hoe belangrijk een goed product is. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om uw machines te laten reinigen door Topfinish. Voor het reinigen van uw machines zijn er 2 verschillende soorten processen. waarover wij u graag meer vertellen.

Sproeiwas proces

Sproeiwassen is een universele reinigingstechniek voor het uitwendig reinigen van producten en machines. Deze techniek voeren we uit in een sproei-wasmachine met een roterende onderdelenmand. Een filter zuigt de reinigingsvloeistof aan door de waspomp. Hierdoor worden de te reinigen onderdelen besproeid. Dit systeem en de ontvettende werking van het reinigingsmiddel nemen verontreinigingen, vetten, en oliën op en spoelen ze af. Het resultaat is dan ook een schoon product.

Ultrasoon proces

De ultrasoon-reinigingstechniek is een precisietechniek, gebaseerd op het met hoge frequentie trillen van een reinigingsvloeistof. Dit proces werkt dus via geluidsgolven die door de mens niet waarneembaar zijn. Zeer intensief contact met de reinigingsvloeistof maakt het vuil en vet los. Hierdoor worden ook moeilijk bereikbare plaatsen van onderdelen gereinigd, zoals bijvoorbeeld schroefdraad. Deze techniek is dus ideaal voor het reinigen van onderdelen waar men met de hand niet bij kan. Hiernaast worden uw machines ook nog eens volledig gereinigd. Dit proces is zeer efficiënt. Naast het feit dat uw machines volledig behandeld worden, gebeurt dit ook op hoge snelheid.

Meer informatie over de reiniging van nieuwe machines? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de reiniging van nieuwe machines of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Topfinish is ook gespecialiseerd in finishing, polijsten en ontbramen. Wij kijken graag samen met u naar wat wij voor u kunnen.

Volg ons ook op Facebook!