Topfinish

Wanneer u op zoek bent naar een machine die geschikt is voor sproeiwassen bent u bij Topfinish aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten specialistische schoonmaakmachines in ons assortiment waaronder Render machines die bij uitstek geschikt zijn voor sproeiwassen. Deze machines kunnen hardnekkige vervuilingen ongedaan maken door middel van hoge druk reiniging. Wij vertellen u graag meer over deze machines en sproeiwassen in het algemeen.

Hoe werkt een rendermachine?

Een rendermachine is uitermate geschikt voor sproeiwassen. Met deze machines kunt u uw producten op hoogwaardige wijze reinigen waardoor ze bijna weer in de nieuwstaat komen. Het water uit meerdere sproeiarmen dringt door tot de meest onbereikbare plaatsen zodat de producten in de roterende korf effectief ontvet worden.

Rendermachines werken allemaal op het principe van volume en druk. Vanzelfsprekend variëren de volumes en de druk per machine. Verder is de temperatuur van groot belang. Temperatuur zorgt voor activatie van het toegepaste reinigingsmiddel. Tevens zorgt temperatuur ervoor dat de vervuiling zachter wordt en daardoor makkelijker oplost/verwijderd kan worden. En als laatste is temperatuur belangrijk voor het drogen van de producten.

Meer informatie over sproeiwassen? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over sproeiwassen of heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en helpen u uiteraard graag verder.