Topfinish

Ultrasoon reinigen is een reinigingstechniek om apparaten, machines, meubels, en nog veel meer voorwerpen grondig te reinigen. Bij dit soort voorwerpen kan het zeer complex zijn om deze weer in de oude staat terug te krijgen. Ultrasoon reinigen helpt hierbij. Deze techniek is vooral geschikt voor voorwerpen die van metaal, glas of keramiek gemaakt zijn.

De grootste voordelen van ultrasoon reinigen zijn dat plekken die niet met de hand bereikbaar zijn toch bereikt kunnen worden, en uw materialen niet beschadigd raken om dat er voor deze techniek geen extra hulpmiddelen nodig zijn.

Bij Topfinish hebben wij ervaren en gespecialiseerde medewerkers in dienst die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Wij luisteren graag naar uw wensen en geen klus is voor ons onmogelijk. Hieronder vertellen we u graag meer over deze speciale reinigingstechniek.

Hoe werkt ultrasoon reinigen?

Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal bad. In dit bad zit water met chemicaliën en geluidsgolven. Deze geluidsgolven hebben zo’n hoge frequentie dat deze niet voor mensen waar te nemen zijn. Door middel van deze geluidsgolven ontstaan er luchtbelletjes in het water. Deze belletjes worden groter en groter totdat ze imploderen. Hierdoor ontstaan er sterke stromingen in het water die het vuil los weten te weken en dus ook op moeilijk bereikbare plekken komen.

Deze techniek is niet uitvoerbaar zonder speciale ultrasoon reiniger. Deze apparaten werken snel en kostenbesparend.

Waarom kiezen voor Topfinish?

Topfinish is met meer dan 30 jaar ervaring inmiddels een begrip geworden. Wij kunnen u deskundig adviseren en kunnen u een compleet proces aanbieden. Tevens hebben wij een demonstratieruimte waarin wij u diverse machines kunnen laten zien en proeven voor u kunnen uitvoeren, zodat wij in staat zijn om het meest geschikte proces voor uw toepassing te bepalen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over ultrasoon reinigen of over een van onze andere werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden en helpen u graag verder.