Topfinish

Glijslijpen

Aan de randen van nieuw geproduceerde metalen of kunststof onderdelen zitten vaak oneffenheden of scherpe randen. Het verwijderen hiervan wordt glijslijpen genoemd. Er zijn verschillende technieken om dit te doen. Topfinish kan u hiermee helpen! Wij hebben namelijk de benodigde specialistische kennis. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van een glad en perfect eindresultaat!

Waarom uw metalen of kunststoffen glijslijpen?

Glijslijpen, ook wel ontbramen, afbramen of trommelen genoemd, brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het ervoor dat uw materialen er mooier uitzien. Dit komt doordat alle oneffenheden worden verwijderd. Daarnaast is het ontbramen van uw materialen essentieel voor de veiligheid van uw producten.

Glijslijpen door Topfinish

Topfinish heeft meer dan 30 jaar ervaring in, onder andere, finishing van materialen. Daardoor bent u bij ons aan het juiste adres voor het ontbramen van uw materialen. Daarnaast beschikken wij over de verschillende technieken waarmee u uw producten kunt laten glijslijpen. Welke techniek het beste gebruikt kan worden voor het verwijderen van oneffenheden hangt af van het soort materiaal, de grootte, de vorm en welk resultaat men wenst. Bij Topfinish kunnen wij het glijslijpen voor u ontzorgen in onze loonwerk afdeling, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een machine en de benodigde procesmiddelen aan te schaffen. Topfinish is importeur en leverancier voor de Benelux van een aantal gerenommeerde machinemerken. Zoekt u een machine waardoor u deze werkzaamheden zelf kunt uitvoeren? Bekijk dan hier onze machines.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het glijslijpen van uw materialen? Neem gerust contact met ons op om uw specifieke mogelijkheden te bespreken. We horen graag van u middels een telefoontje +31 297 274 061 of een mail info@topfinish.eu

Volg ons ook op Facebook!