Topfinish

Corrosie laten verwijderen

corrosie laten verwijderen

Wanneer u met veel machines werkt is de kans groot dat hier roestvorming of andere corrosie op ontstaat. Het is dan ook belangrijk om corrosie te verwijderen. Hierdoor wordt uw apparatuur beschermd tegen slijtage. Heeft u zelf geen tijd om deze klus uit te voeren? Dan bent u bij Topfinish aan het juiste adres, u kunt al ruim 30 jaar bij ons terecht om corrosie te laten verwijderen op diverse apparatuur! Dit doen wij met gebruik van de juiste procesmiddelen. Graag vertellen wij u hier meer over!

Verschil corrosie en roest

Corrosie ontstaat doordat materialen worden blootgesteld aan hun omgeving die hierop inwerkt. Het is een natuurlijk proces van aantasting dat voornamelijk voorkomt bij metalen. Toch wordt corrosie vaak verward met roest. Het verschil is dat corrosie de overkoepelende term is voor aantasting van metalen door hun omgeving. Roest aan de andere kant is de aantasting van metalen door een combinatie van zuurstof en water. Toch hebben corrosie en roest ook met elkaar te maken, zo wordt het corrosieproces versneld door roest! Het is dan ook essentieel om ook roest op tijd te behandelen.

Schakel de ervaring van Topfinish in

Met al 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle onderdelen voor de industrie. Wij beschikken over een volledig machineprogramma, waardoor wij uw onderdelen geschikt kunnen maken voor verdere behandeling of een mooie eindafwerking kunnen geven. Tevens bent u bij Topfinish aan het juiste adres voor de aankoop van machines van gerenommeerde merken. Wij reviseren deze en bieden ze vervolgens te koop aan. Geïnteresseerd naar de machines die wij momenteel aanbieden? Neem dan een kijkje op de pagina machines.

Corrosie laten verwijderen door Topfinish? Neem contact op

Wilt u meer weten over het ontstaan en verwijderen van corrosie? Of wilt u de corrosie op uw apparatuur direct laten verwijderen door Topfinish? Neem gerust contact met ons op! Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

  Uw naam *

  Uw bedrijfsnaam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer

  Straat en huisnummer

  Postcode en plaats

  Onderwerp

  Uw bericht

  Volg ons ook op Facebook!