Topfinish

Onderdelen reinigen

Bent u werkzaam in de industrie en wilt u onderdelen laten reinigen? Dan bent u bij Topfinish aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie. Daarnaast leveren wij reinigingsmiddelen onder eigen label. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij inmiddels een begrip geworden. Bovendien hebben wij hierdoor onze middelen zodanig kunnen ontwikkelen dat het kwalitatief hoogstaande producten zijn geworden. We vertellen u hier dan ook graag meer over!

Verschillende processen voor het reinigen van onderdelenReinigen

Wij maken gebruik van twee verschillende processen.

Sproeiwas proces

Dit is een universele reinigingstechniek die de onderdelen uitwendig reinigt, uitgevoerd in een sproeiwasmachine met een roterende onderdelenmand. Wij voegen reinigingsvloeistof toe aan de machine, welke vervolgens via een driedimensionaal sproeileidingsysteem op de onderdelen wordt gesproeid. Het sproeiwas proces is ideaal om onderdelen te ontvetten.

Ultrasoon proces

Dit is een precisietechniek welke gebaseerd is op het met hoge frequentie trillen van een reinigingsvloeistof. Middels deze techniek kunnen wij ook inwendige plaatsen van onderdelen reinigen, zoals bijvoorbeeld schroefdraad. Middels een zogenaamd cavitatie proces wordt vuil en vet losgemaakt. Daarnaast zorgt dit proces voor zeer intensief contact van het onderdeel met de reinigingsvloeistof.

Uw onderdelen laten reinigen door Topfinish

Bij Topfinish garanderen wij u dat u te maken heeft met een expert! Wij hebben namelijk een eigen loonwerkafdeling en kunnen u deskundig adviseren. Bovendien kunt u niet alleen voor het reinigen van uw onderdelen bij ons terecht, maar voor het complete proces. Wij kunnen namelijk ook de oneffenheden van uw onderdelen verwijderen. Dit wordt ook wel ontbramen, afbramen, glijslijpen of trommelen genoemd. Daarnaast kunnen wij ook de onderdelen polijsten, om oppervlakruwheden te verminderen en de onderdelen ook een mooier uiterlijk te geven. Tot slot richten wij ons als importeur ook op het verkopen van machines van gerenommeerde merken.

Interesse? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! We bespreken vervolgens graag samen de mogelijkheden. We horen graag van u middels een telefoontje +31 297 274 061 of een mail info@topfinish.eu.

Volg ons ook op Facebook!